Predstavitev

Domov > O nas > Predstavitev

Kmetijska zadruga Trebnje v slovenskem vrhu

Na območju petih občin, ki jih pokriva Kmetijska zadruga Trebnje, je večina majhnih kmetov. Povezanost v veliko in uspešno kmetijsko zadrugo je zato še toliko bolj dobrodošla.

KZ Trebnje ima 738 članov, včlanjeni pa so kmetje od Žužemberka, preko Trebnjega, Šentruperta, Mirne in občine Mokronog - Trebelno do dela litijske občine, predvsem območja okoli Gabrovke in Dol. Zadruga je lokalno vpeta v prostor na katerem deluje.

  KZ Trebnje

 

 

 

Zadruga deluje v korist članov in jim stoji ob strani. Med drugim tudi opozarja na številne težave, s katerimi se srečujejo kmetje.

KZ Trebnje velja za eno najuspešnejših zadrug v Sloveniji. Ustvarimo 40 milijonov evrov prihodka iz treh dokaj enakovrednih delov – kmetijstva, živilstva ter tehnike. Zadruga ima 166 zaposlenih v skupno kar 40 enotah. Imamo 12 trgovin z živili, 11 tehničnih trgovin, 5 mesnic, 7 gostinskih lokalov, domačo kuhinjo PC Trebnje, 2 trgovini s tekstilom, 2 črpalki za dizel gorivo in žago.

Vsa leta smo skrbno vlagali v razvoj. Z odgovornim vodenjem in s pretehtanimi investicijami smo si zagotovili trdno prihodnost.

 

Jutri na jedilniku
Sobota, 05.12.2020
1.Svinjska obara, sladica2.Piščančji zrezek z gobami, riž, solata3.
Akcijski katalog
Prelistajte naš najnovejši akcijski katalog:

Kontaktni obrazec