Izbrana kakovost Slovenije

Domov > Izbrana kakovost Slovenije

Program razvoja podeželja

 

   

 

 

Kmetijska zadruga Trebnje se je vključila v podukrep 3.1 sheme kakovosti za kmetijske proizvode in živila s proizvodom govedo v okviru sheme kakovosti izbrana kakovost.

 

Z vključitvijo v podukrep 3.1 smo deležni povračila stroškov, ki so nastali z vključitvijo v upravičeno shemo kakovosti, letnim prispevkom za sodelovanje v njej, in pregledi, potrebnimi za preverjanje skladnosti s specifikacijami sheme.

 

Naša obveznost za pridobitev sredstev iz naslova podukrepa 3.1 je vsakoletna pridobitev certifikata, za kar je potrebo izpolnjevati vse pogoje iz specifikacije za meso v okviru sheme kakovosti izbrana kakovost, kar se preverja s strogimi pregledi, s strani kontrolne organizacije. Poleg tega uporabljamo zaščitni znak za shemo kakovosti izbrana kakovost in tržimo proizvode, za katere smo prejeli certifikat.

 

S tem projektom želimo povečevati dodano vrednost kmetijskih proizvodov in večje število proizvodov iz sheme kakovosti izbrana kakovost na trgu.

 

Pričakujemo povečanje prepoznavnosti proizvodov na trgovskih policah, doseganje višjih prodajnih cen zaradi dodane vrednosti in rast prihodkov od prodaje.

 

UPORABNE POVEZAVE

 

Program razvoja podeželja
Evropska komisija

Agencija za kmetijske trge in razvoj

Ministrstvo za kmetijstvo
   

 

 

 

Jutri na jedilniku
Sobota, 05.12.2020
1.Svinjska obara, sladica2.Piščančji zrezek z gobami, riž, solata3.
Akcijski katalog
Prelistajte naš najnovejši akcijski katalog:

Kontaktni obrazec